Asortimento naujienose – greito veikimo priemonės

2021-07-07, autorius Žydrūnas

Asortimento naujienose – greito veikimo priemonės

 

„Spalvų saloje“ kiekvienas klientas gali rasti geriausią sprendimą užtikrinantį darbų efektyvumą. Nuolat sekame naujoves, ieškome kokybiškų, patikimų prekių ženklų dažų ir statybinių medžiagų. Mūsų asortimentą papildė greitai stingstantis silikonas „CS 15 Express“, mikrobams, pelėsiui ir grybeliui atsparūs dažai „Movilat AntiBacterial“ bei aukštos kokybės cementiniai klijai CM49 S2 Premium Flexible White.

Silikonas „CS 15 Express“

Įtrūkus siūlėms tarp keraminių ar akmens masės plytelių sienų kampuose, sienų ir pagrindų sandūrų vietose ar atsiradus plyšiams tarp plytelių ir sanitarinių įrenginių, greitas ir puikus pasirinkimas – „CS 15 Express“. Šį elastingą silikoną tinka naudoti drėgnose patalpose, o sąlytis su vandeniu galimas jau po vienos valandos. „Spalvų sala“ nuo šiol siūlo bespalvį ir baltos spalvos „Ceresit“ gamintojo „CS 15 Express“ silikoną.

Dažai „Movilat AntiBacterial“

Dar viena naujiena – savo produkcija jau seniai garsėjančios Rygos lako ir dažų gamyklos „Rilak“ mikrobams, pelėsiui ir grybeliui atsparūs dažai „Movilat AntiBacterial“. Šie dažai naudojami patalpų su padidinta drėgme apdailai, taip pat betono, medžio, gipso kartono ir kitų paviršių patalpose su aukšta eksploatacine apkrova dažymui, reljefinių akrilinių ir stiklo audinių tapetų padengimui. Šie dažai unikalūs ir populiarūs, nes lengvai ir tolygiai dengiasi, išdžiūsta per vieną valandą, o danga pasižymi pirmos klasės atsparumu drėgnam valymui. „Spalvų sala“ internetinėje ir fizinėse parduotuvėse galima rasti trijų skirtingų talpų, šviesiais atspalviais tonuojamus „Movilat AntiBacterial“ dažus.

Klijai „CM49 S2 Premium Flexible White“

Kai kurių paviršių klijavimas gali tapti nelengvu iššūkiu, tačiau su juo susidoroti padeda kokybiški klijai, o vieni iš jų – „CM49 S2 Premium Flexible White“. Šiuos cementinius klijus tinka naudoti tiek pastatų viduje, tiek išorėje. „CM49 S2 Premium Flexible White“ klijai yra balti, pasižymi itin stipriu sukibimu, ilgai išlieka atsparūs didelėms apkrovoms, atlaiko įtempimus. Šie klijai išskiria žymiai mažiau dulkių, tad darbo aplinka išlaikoma švaresnė ir saugesnė. Dar viena išskirtinė savybė – tinkamumas besideformuojantiems pagrindams: terasoms, balkonams, laiptams, pakabinamoms konstrukcijoms. Šiais klijais taip galima klijuoti natūralaus akmens plyteles (pvz., marmuro, granito), ir net ypač dideles – iki 1,2 x 1,2 m. „CM49 S2 Premium Flexible White“ taip pat tinkami baseinams, vandens rezervuarams.

 

 

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą