Naujiena – dažai, paverčiantys sieną rašymo lenta

2022-06-10, autorius Žydrūnas


Ar kada nors pasvajojote namuose turėti tokią vietą, kur galėtumėte nevaržomai išlieti susikaupusias idėjas, pasižymėti darbus, o gal tiesiog akimirkai grįžti į vaikystę ir ką nors nupiešti? Tegu svajonės virsta realybe su inovatyviais dažais Dupli Color Smart Wall Blackboard Paint!

 

Spalvų salos asortimentą papildė išskirtiniai dažai, ant kurių galima rašyti kreida! Jais galite nudažyti bet kokį lygų, neporėtą paviršių, pavyzdžiui, gipso kartoną, medieną, tinką, metalą ir t. t. Tai – puikus sprendimas vaikų kambario sienoms, kurias mažieji mielai apipaišys, prieškambario durims, kur galėsite palikti priminimą artimiesiems, ar virtuvės spintelėms, ant kurių galėsite sukurti šeimos valgiaraštį. Galimybes riboja tik fantazija!

 

Naudodami šiuos dažus sukurkite kreidinę lentą imituojantį paviršių su patvaria matine juoda apdaila. Tai aukštos kokybės komercinės klasės produktas, leidžiantis sukurti bet kokio dydžio rašomąjį paviršių mokykloje, biure ar namuose. Toks sprendimas idealiai tinka mokyklose klasės užsiėmimams, kavinėse ar baruose meniu sąrašui ar namuose, kur vaikai galėtų nevaržomai išreikšti savo fantaziją. Pasisemkite įkvėpimo naudodami šiuos specialius dažus ir ant nudažyto paviršiaus pieškite arba rašykite ką tik panorėję.

 

Skirtingai nuo tradicinių „mokyklinių“ lentų, su šiais dažais galima susikurti neribotų matmenų paviršių, ant kurio galėsite rašyti su bet kokia sausa ar skysta kreida, o viską nuvalyti su sausa arba drėgna šluoste. Be to, po šių dažų sluoksniu uždažius magnetinių dažų sluoksnį turėsite dar daugiau galimybių – paviršius bus ne tik tinkamas rašymui su kreida, bet ir atliks magnetinės lentos funkcijas.

 

Pagrindinės dažų savybės:

  • Paruoštas naudojimui produktas – nereikia skiesti ar maišyti.
  • Tinka rašyti kreida ir (arba) kreidiniais žymekliais.
  • Lengvai valomas drėgna servetėle.
  • Silpnas kvapas, nes sudėtyje mažai lakiųjų organinių junginių.
  • Kai paviršius nebereikalingas, jį lengva uždažyti.
  • Galima naudoti po 4 val. nuo nudažymo.

 

Dažus labai lengva naudoti savarankiškai, todėl nebūtina kreiptis į profesionalius dažytojus. Pirmiausia turite įsitikinti, kad jūsų paviršius yra lygus – tik tada galima garantuoti geriausius rezultatus. Paviršiai bus atsparūs nusidėvėjimui ir lengvai valomi – paprasčiausiai nudažykite, palaukite 4 val. ir naudokite kaip juodą lentą!

 

 

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą