Inovatyvus sprendimas – epoksidiniai plytelių siūlių glaistai „Ceresit“

2022-10-21, autorius Žydrūnas

 

Kloti plyteles – laiko, kantrybės bei kruopštumo reikalaujantis darbas. O norint jas pakloti dar ir kokybiškai, reikia naudoti tik geras priemones bei įrankius. Šiandien produktų, skirtų klijuoti plytelėms, paklausa – itin didelė, tačiau kaip išsirinkti tokius, su kuriais dirbti būtų paprasta, o rezultatas tarnautų ilgus metus? „Spalvų salos“ ekspertai dalijasi „Ceresit“ naujienomis plytelių klojimo srityje.

 

Epoksidinis plytelių siūlų glaistas – pakaitalas cementiniam?

„Ceresit“ asortimente galima rasti gausų produktų, skirtų vidaus ir lauko apdailos darbams, pasirinkimą. Daugiau nei šimtmetį gyvuojantis prekių ženklas nuolat pateikia inovatyvių naujienų ne tik meistrams, bet ir pradedantiesiems. O bendrovės specialistų patirtis bei naujų technologijų plėtra padeda užtikrinti klientams galimybę savo namuose plyteles kloti daug greičiau ir paprasčiau!

 

Nors cementiniai glaistai yra laikomi ekonomiškesniu pasirinkimu namams, mūsų kraštuose vis labiau populiarėja epoksidinių glaistų naudojimas. Šie, nors ir yra brangesni, tačiau pasižymi ilgaamžiškumu, geresniu atsparumu dėmėms, drėgmei bei valymo priemonėms.

 

Epoksidas nėra toks porėtas, todėl yra labai atsparus dėmėms, o, esant poreikiui, nuglaistytus tarpelius galima drąsiai valyti rūgštiniais valikliais. Taip pat epoksidiniai glaistai, palyginti su cementiniais mišiniais, yra atsparesni įtrūkiams, cheminių medžiagų poveikiui, atšiaurioms oro sąlygoms ir klimato pokyčiams. Be to, epoksidui būdingas didesnis sukibimo stipris ir vienodesnė spalva, kurią lemia epoksido  užpildas. Reikia atkreipt dėmesį ir į tai, jog laikui bėgant iš paprasto cementinio plytelių siūlių glaisto šiek tiek išsiplauna pigmentas. Taigi, investuodami kiek daugiau, ilgalaikėje perspektyvoje galite sutaupyti, nes epoksidinio plytelių siūlių glaisto nereikės taip dažnai atnaujinti.

 

Kodėl verta rinktis būtent „Ceresit“ gaminius?

Kadangi epoksidinių plytelių siūlių glaistų populiarumas auga, didėja ir jų pasiūla rinkoje. Todėl, norint atlikti darbus paprastai ir kokybiškai, reikėtų rinktis patikimo gamintojo produktus. Glaistai „Ceresit UltraEpoxy“ CE89 išsiskiria tuo, kad juos yra paprasčiau naudoti, t. y. paskleisti ir užpildyti siūles, naudojant tiek ant sienų, tiek ant grindų. Lyginant su įprastais cementiniais glaistais, šis daugiau kaip 10 kartų stipresnis ir atsparesnis slėgiui bei dilinimui. Taip pat nenuteka spalvos pigmentas, neatsiranda įtrūkių, nesitraukia bei neskilinėja.  CE89 glaistus tepti taip pat paprasta kaip ir cementinius glaistus, ko negalime pasakyti apie kitus rinkoje esančius epoksidinius glaistus. Dar vienas šio glaisto išskirtinumas yra lengvas pertekliaus valymas, užtenka nuvalyti vandeniui, o nepastebėtus likučius galima lengvai nuvalyti su specialia Ceresit priemone CE51.

 

Glaistas-klijai Ceresit CE89 „UltraEpoxy“ išsiskiria „Quartz Power“ technologija, kuri palengvina glaisto naudojimą bei valymą, tad priemonė puikiai tinka grindų ir sienų plytelių glaistymui vonios kambariuose, dušuose, baseinuose, SPA centruose bei pirtyse. Šis produktas taip pat pasitarnauja įrengiant terasas ir balkonus ar net maisto ruošimo vietas, pavyzdžiui, virtuvės stalviršius. O glaisto panaudojimas toks pat paprastas kaip cementinių glaistų.

 

Taigi, pasirinkę „Ceresit UltraEpoxy“ plytelių siūlių glaistus, galėsite kokybiškai pakloti plyteles tiek namų vonioje ar virtuvėje, tiek lauko terasoje ir mėgautis paprastu naudojimu, ilgaamžiškumu bei nekintančiomis spalvomis!

 

 

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą