Atverkite kelią kūrybiškumui su „Smarter Surfaces“ magnetiniais dažais

2024-01-16, autorius Žydrūnas

 

Magnetiniai „Smarter Surfaces“ dažai keičia žaidimo taisykles interjero dizaino pasaulyje. Unikalūs ir lengvai naudojami, šie dažai sujungia estetiką ir funkcionalumą, leisdami pritaikyti įvairius paviršius kūrybai ir patogiam idėjų generavimui. 

Magnetiniai dažai bet kokiam paviršiui

„Smarter Surfaces“ magnetiniai dažai leidžia paprastą namų ar biuro sieną paversti magnetiniu paviršiumi, suteikiant pasirinktoms erdvėms daugiau funkcionalumo. Šiuos dažus galima naudoti ant įvairių lygių paviršių – tinko, betono, medienos ar metalo. Jų sudėtyje yra mažai lakiųjų organinių junginių, nėra tirpiklių ir izocianatų, todėl tai ne tik patogus, bet ir draugiškas aplinkai sprendimas. 

Kodėl verta rinktis magnetinius dažus?

Vienas iš išskirtinių šių dažų bruožų yra jų universalumas. Magnetiniai dažai yra naudojami taip pat, kaip ir bet kurie kiti sienų dažai. Tokio tipo dažus įvairiems tikslams gali naudoti įmonės ir švietimo įstaigos, jais galima dažyti sienas namuose. Šių dažų pagalba sienas lengvai paversite interaktyviomis zonomis ir galėsite kūrybiškai bei produktyviai leisti laiką su savo kolegomis, mokiniais ar šeimos nariais.  

Magnetinio paviršiaus pritaikymo galimybės plačios – nepažeisdami sienų kurkite vaikų piešinių galerijas, naudokite magnetines raides ir skaičius, lengvus nuotraukų rėmelius, tvirtinkite magnetais popierinius dokumentus ar brėžinius biuruose. Dažnai keliaujate ir kolekcionuojate magnetus iš viso pasaulio? Demonstruokite juos pritvirtindami ant sienos magnetiniu paviršiumi. 

Magnetiniai dažai yra patrauklus pasirinkimas tiems, kurie ieško stiliaus ir funkcionalumo derinio. Viršutiniam magnetinių dažų sluoksniui galite pasirinkti bet kokią norimą spalvą, taip sukuriant įprastai atrodantį, tačiau magnetinėmis savybėmis pasižymintį paviršių. Skirtingai nuo tradicinių magnetinių lentų, kurių dydžių ir dizainų pasirinkimas yra ribotas, magnetiniai dažai suteikia galimybę naudoti visą sieną. Pasirinkus šiuos dažus, daugeliu atvejų galima išvengti lipnių kabliukų ar vinių naudojimo, todėl lengviau išsaugoti nepažeistą sienų paviršių. 

Kaip naudoti magnetinius dažus?

Svarbu pasirūpinti, kad paviršius, kurį ruošiatės dažyti būtų sausas, lygus ir neabsorbuojantis. Jei paviršius yra absorbuojantis, prieš naudojant magnetinius dažus jį reikia padengti vandens pagrindo gruntu. Paviršių padenkite bent trimis sluoksniais „Smarter Surfaces“ magnetinių dažų, tarp dažymų šiek tiek pašlifuojant švitriniu popieriumi. Norint stipresnio rezultato galite dažyti ir daugiau sluoksnių. 

Papildomai sieną galima padengti „Smart Wall“ dažais, pagal poreikį sukuriančiais baltos konferencinės lentos arba juodos kreidinės rašymo lentos efektą. Tokiu būdu galite įprastą sieną paversti išskirtiniu ir universaliu magnetiniu paviršiumi ant kurio galima piešti ir rašyti. 

Magnetinių dažų pagalba lengvai planuokite, organizuokite darbus ir generuokite idėjas. Apsilankykite Spalvų saloje ir atverkite kelią kūrybiškumui – išbandykite „Smarter Surfaces“ magnetinius dažus

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą