Lengvai naudojamas glaistas tarpams tarp plytelių – Ceresit CE60

2023-11-28, autorius Žydrūnas

 

Atliekate remontą ir planuojate interjere naudoti plyteles? Svarstote, kokį glaistą pasirinkti siūlėms? Kokybiškai ir be didelių pastangų atnaujinkite savo erdvę su inovatyviu, paruoštu naudoti glaistu. Pristatome Spalvų salos naujieną – plytelių tarpų glaistą Ceresit CE60. Susipažinkite su ypatingomis šio gaminio savybėmis ir sužinokite, kam jis naudojamas.

Kuo ypatingas Ceresit CE60 glaistas?

Ceresit CE60 – tai analogų neturintis naujos kartos siūlių glaistas. Priešingai nei įprastuose plytelių tarpų glaistuose, šio glaisto rišiklis yra ne cementas, o polimerų dispersija. Ceresit CE60 nereikia maišyti su vandeniu, nes jis yra jau paruoštas naudoti – pamaišius, galite jį iš karto tepti, išvengiant nemalonaus dulkėjimo. Šis glaistas išsiskiria ne tik savo modernia sudėtimi, bet ir savybėmis. Ceresit CE60 yra vienkomponentis gaminys, todėl jį lengva paruošti ir tepti, o užteptą galima iš karto formuoti. Jums nereikės jaudintis, kad po glaistymo nuplovus ar pataisius siūles, skirsis glaisto atspalvis ar matysis sujungimai – kaskart pasieksite nepriekaištingus rezultatus. 

Šis glaistas yra labai elastingas ir lengvai plaunamas. Jame esančios kvarco dalelės nenudažo vandens ir neužkemša kempinės. Jos nusėda kibiro dugne, todėl plovimui sunaudosite mažiau vandens, o plovimo procesas vyks greičiau ir paprasčiau.  Ceresit CE60 pasižymi dideliu atsparumu įbrėžimams, dėmėms ir spalvos pakitimams. Taip yra dėl jo tankios molekulinės struktūros ir stiprių hidrofobinių savybių, paprastai tariant – dėmės prie šio glaisto tiesiog nelimpa. Neprilygstamas Ceresit CE60 atsparumo įbrėžimams savybes užtikrina kieta kvarcinio smėlio struktūra ir didesnis poliuretano polimero patvarumas. Tvirta apsauga nuo mechaninių smūgių garantuoja šio glaisto ilgaamžiškumą.

Ceresit CE60 taip pat yra ir tvarus gaminys – paruoštas naudojimui glaistas padeda taupyti vandens sąnaudas, o jo pakuotė yra pagaminta iš 50 % perdirbto plastiko. Daugelio kitų glaistų likučiai po naudojimo sudžiūna ir tampa nebepanaudojami, todėl juos tenka išmesti ir prireikus pirkti naują glaisto pakuotę. Tačiau Ceresit CE60 likutį galėsite naudoti ir vėliau, jei tik sandariai uždarysite kibirėlį. 

Ceresit CE60 pasižymi plačia spalvų palete, kurią sudaro 14 populiariausių, madingų spalvų, atrinktų remiantis naujausiomis šiuolaikinio interjero dizaino tendencijomis. 

Kam naudojamas Ceresit CE60 glaistas?

Ceresit CE60 yra aukštos kokybės glaistas, skirtas iki 6 mm pločio siūlėms. Jis puikiai tinka naudoti su įvairių tipų plytelėmis – nuo mažų mozaikinių iki didelių išmatavimų. Šį glaistą galima naudoti su keraminėmis, porcelianinėmis, natūralaus akmens, akmens masės bei stiklo plytelėmis ar blokeliais.

Tai puikus pasirinkimas vidaus darbams. Šis glaistas yra labai elastingas, todėl jį galima naudoti ant horizontalių ir vertikalių paviršių įvairiose patalpose, pavyzdžiui, vonios kambaryje ar virtuvėje. Šiuo glaistu sukurtos siūlės ilgai išlieka nepriekaištingos, o jų spalva lieka nepakitusi net ir jas sušlapinus. 

Rinkdamiesi šį pažangų ir itin lengvai naudojamą glaistą, pasieksite kokybiškus ir ilgaamžius rezultatus. Apsilankykite Spalvų salos asortimente ir išsirinkite jūsų poreikius atitinkantį Ceresit CE60 glaistą. 

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą