Modernūs spalvų parinkimo įrankiai palengvina klientų kasdienybę

2022-11-25, autorius Žydrūnas

 

Įsivaizduokite, kad įsirenginėjate namus ar darote remontą ir renkatės sienų dažų spalvą. Neretai būna taip, kad įkvėpimas ateina benaršant internete, vartant dizaino katalogus ar net žvelgiant į kaimyno užuolaidų spalvą. Problema iškyla tuomet, kai reikia atrasti ir įvardinti būtent tą konkretų atspalvį. Ieškoti tinkamų apibūdinimų spalvai nereikia, jeigu atsinešite į „Spalvų salą“ norimos spalvos pavyzdį!

 

Inovatyvūs spektrokolorimetrai

Šiandien technologijos leidžia nuskaityti spalvą iš kone bet kokio pavyzdžio – stalviršio, žurnalo puslapio ar net mėgstamo drabužio. Nešiojamas spalvų identifikavimo įrankis CAPSURE itin tiksliai nuskaito spalvas ant įvairių paviršių ir medžiagų ir randa artimiausią atitikmenį Sadolin Professional spalvyne.

 

Šis įrankis puikiai tinka ieškant įkvėpimo, nes jo funkcionalumas leidžia ne tik rasti spalvos atitikmenį, bet ir pateikti derančių rekomendacijas, kurios praverčia kuriant namų ar kitų patalpų interjerą. Tai – puikus įrankis tiek dizaino profesionalams ar meistrams, tiek savarankiškai remonto darbus atliekantiems žmonėms.

 

Prietaiso patogumą užtikrina jo minimalistinė forma, lengvumas bei per USB įkraunamos baterijos. CAPSURE išsaugo iki 100 spalvos nustatymo veiksmų ir turi įmontuotą mikrofoną, kuris sukuria kiekvienos spalvos garso įrašą.

 

Itin tikslūs spalvų jutikliai

Alternatyvus spalvų parinkimo įrankis yra SIKKENS COLOR SENSOR. Tai tikslus ir lengvai naudojamas spalvų nuskaitymo įrenginys, kuris taip pat turi ir spalvų suderinimo per kelias sekundes funkciją. Su juo galite rasti jums tinkamiausią spalvų derinį iš daugiau nei 5000 skirtingų atspalvi iš Sadolin Professional, NCS ir RAL spalvynų. SIKKENS COLOR SENSOR yra lengvai konfiguruojamas, tikslus, lengvas ir patvarus, nereikalauja kalibravimo bei yra suderinamas su jūsų telefonu ar planšetiniu kompiuteriu. Toks įrenginys – nepamainomas dizainerių pagalbininkas kuriant įvairaus stiliaus interjerus. Jį galite įsigyti fizinėse „Spalvų sala“ parduotuvėse.

 

Specialūs spalvų žemėlapiai

Kiek paprastesni, tačiau ne ką prastesni spalvų nustatymo instrumentai yra spalvos žemėlapiai (angl. Color maps). Šie pasitarnauja, kai žmogus pas mus atsineša norimos spalvos pavyzdį (nudažytą medinį pagaliuką, dažytos sienos gabaliuką ar, pavyzdžiui, mėgstamos spalvos baldinio audinio skiautę). Laikant spalvyno nustatymo kortelę virš  pavyzdžio, per skylę galima „izoliuoti“ norimą spalvą. Tokiu būdu labai paprasta suderinti esamą sienos ar baldų atspalvį su vizualiai panašiausia spalva kortelėje.

 

Visus aukščiau išvardintus spalvų parinkimo įrankius galite rasti parduotuvėse „Spalvų sala“ ir „Ceresit Pro centras“. Čia taip pat jūsų lauks visuomet padėti pasiruošę konsultantai!

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą