Pamirškite apie perteklinę drėgmę su drėgmės sugėrikliu

2024-02-22, autorius Žydrūnas

Pavargote nuo rudenį, žiemą ir ankstyvą pavasarį patalpose besikaupiančios drėgmės? Norite kvėpuoti kokybišku oru ir apsaugoti savo namus ir kitas erdves nuo drėgmės daromos žalos? Susipažinkite su STOP HUMIDITY AERO TAB 360° drėgmės sugėrikliu, kurį naudojant išvengsite perteklinės drėgmės ir su ja susijusių problemų. 

Kodėl svarbu sugerti perteklinę drėgmę?

Drėgmės sugėrimas patalpose yra būtinas dėl kelių priežasčių: 

  • Pelėsių ir grybelio prevencija: drėgmės perteklius bei kondensacija patalpose gali paskatinti pelėsio ir grybelio augimą. Taip atsiranda ne tik sunkiai išvalomos dėmės ir nemalonus kvapas, bet ir didelis pavojus sveikatai, ypač alergiškiems ar kvėpavimo takų sutrikimų turintiems asmenims.
  • Patalpų apsauga: per didelė drėgmė gali pakenkti medienai, audiniams, elektronikai. Medinės grindys ir baldai gali deformuotis arba supūti, o elektroniniai prietaisai – sugesti. Drėgmės sugėrimas padeda apsaugoti interjerą ir daiktus nuo pažeidimų. 
  • Geresnė oro kokybė: dėl didelio drėgnumo patalpų ore gali kauptis alergenai, atsirasti nemalonūs kvapai, padaugėti dulkių erkučių. Drėgmės sugėrikliai, sumažindami drėgmės lygį, padeda patalpose sukurti komfortiškesnę aplinką, sumažinti alergenų kaupimosi tikimybę ir pagerinti bendrą oro kokybę.

Norint namuose palaikyti sveiką drėgmės lygį, pirmiausia reikėtų jį pamatuoti ir išsiaiškinti ar jis atitinka rekomendacijas. Moksliškai įrodyta, kad geriausias drėgmės lygis yra nuo 40% iki 60%. Siekiant išvengti kondensato atsiradimo patalpose rudens metu, daugeliu atvejų užtenka palaikyti apie 50% drėgmės lygį, o žiemą, dėl didelių temperatūrų skirtumų, drėgmę ore gali reikėti sumažinti iki 40%. Jei drėgmė patalpose viršija 60% ribą – ji yra per didelė ir tokiu atveju reikėtų naudoti drėgmės sugėriklį. 

Drėgmės sugėriklis STOP HUMIDITY AERO TAB 360°

Drėgmės sugėriklis STOP HUMIDITY AERO TAB 360° yra idealus sprendimas kovai su pertekline drėgme, pelėsiais, kondensatu, tapetų lupimusi nuo sienų, nemaloniais kvapais ir alergenų formavimusi. Šis sugėriklis yra išties universalus ir tinka naudojimui vonios kambaryje, virtuvėje, kambariuose, rūsiuose, palėpėse, biuruose ir įvairiose kitose patalpose. Siekiant efektyviausio rezultato, jį rekomenduojama naudoti iki 20 m2 ploto patalpose su maža oro cirkuliacija.

AERO 360° sistema su keičiamomis tabletėmis sugeria iš oro perteklinę drėgmę ir neutralizuoja nemalonius kvapus, orui cirkuliuojant 360°. Šio sugėriklio sistemos veikimas paremtas fizikiniais dėsniais – kuo didesnis tabletės kontakto su oru plotas – tuo didesnis drėgmės surinkimo efektyvumas. Aerodinaminis prietaisas turi unikalų 360° oro kanalą, leidžiantį orui cirkuliuoti per tabletės vidų ir aplink ją. Itin efektyviai drėgmę sugerianti tabletė yra bangos formos su anga viduryje, o tai užtikrina didesnį kontaktą su oru. AERO 360° tabletė surinktą drėgmę paverčia druskos tirpalu, kuris kaupiasi žemiau esančiame rezervuare. 

AERO 360° drėgmės sugėriklis yra ekologiškas, saugus ir patogus naudoti – įrenginiui nereikia elektros, jame įmontuota nuo išsipylimo apsauganti sistema ir apsauginiai spaustukai, o rezervuare susikaupusį skystį galima išpilti tiesiog į kanalizaciją. Patalpose iki 20 mvieną sugėriklio tabletę galima naudoti iki 3 mėnesių, priklausomai nuo drėgmės lygio ir temperatūros. 

Palaikykite optimalų drėgmės lygį patalpose ir pamirškite visas su pertekline drėgme susijusias problemas – rinkitės STOP HUMIDITY AERO TAB 360°

 

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą