Projektoriaus dažai – funkcionalus sprendimas darbo bei laisvalaikio erdvėms

2023-02-28, autorius Žydrūnas

 

Filmų peržiūra tarsi kino teatre, ryškios ir kokybiškos prezentacijos bei interaktyvūs vakarėlių žaidimai... Viskam reikia specialaus multimedijos ekrano, tikriausiai pagalvosite jūs. O kas jeigu pasakytume, kad bet kurią namų ar darbo sieną galite paversti projektoriaus ekranu? Tai įmanoma – supažindiname jus su naujos kartos „Smarter Surfaces“ multimedijos dažais!

 

Nebrangi ir kokybiška projektoriaus alternatyva

Su „Smarter Surfaces“ bet kurią lygią sieną galėsite paversti norimo dydžio  interaktyviu paviršiumi. Priemonė tinka visiems projektoriams, įskaitant standartinius, interaktyviuosius, 3D ir 4K projektorius. Projektoriaus dažai susilies su balta spalva ir jūsų multimedijai skirta siena atrodys taip pat, kaip bet kuri kita dažyta siena.

 

Vienos dažų skardinės pakaks nudažyti iki 6,5 m2 ploto, dengiant dviem sluoksniais dažų, kad jūsų projektoriaus siena nepriekaištingai atliktų savo funkciją. Skirtingai nuo standartinių projektorių ekranų, kurie yra brangūs ir kuriuos reikia reguliariai keisti, šie dažai yra vienkartinis, ekonomiškas pirkinys. Dažai labai paprastai dengiami, o taip pat nereikalingi jokie ekrano montavimo darbai.

 

Plačios panaudojimo galimybės

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad šis gaminys tinka tik biurui arba švietimo įstaigoms. Tačiau „Smarter Surfaces“ projektoriaus dažų panaudojimo galimybės – kur kas platesnės!

 

Daugėjant filmų ir televizijos laidų, prieinamų internetu, nesinori kiekvieną kartą išėjus naujam filmui, vykti į kino teatrą, ypač, jei galite namuose susikurti savo nuosavą kino salę?  Išmanieji projektoriaus dažai yra puikus pasirinkimas norint turėti ekonomišką namų kino sistemos variantą. Įsivaizduokite – jokių eilių, jaukiai, po pledu įsitaisiusi šeima, norimi užkandžiai ir jokių reklamų... Tobula, tiesa?

 

Dar vienas iš multimedijai pritaikytos sienos panaudojimo būdų – žaidimai! Interaktyvus paviršius leidžia žaidėjams visiškai pasinerti į virtualią aplinką, nes suteikia didelį HD ekraną, padidina vaizdo raišką ir yra sukurtas taip, kad užtikrintų maksimalų kontrastą.

 

Vaikai dideliame ekrane gali spalvinti, piešti ar netgi atlikti lavinamąsias užduotis. Naudojant tokį projektoriaus paviršių, vaikus pavyks užimti net kelioms valandoms. Be to, ant šių dažų galima piešti kreida! Tiesiog įjunkite nespalvotą paveikslėlį ir tegul jūsų siena virsta spalvinimo knygele! Vėliau visa tai galima lengvai nuvalyti šluoste ir šiltu vandeniu.

 

Vaikų gimtadieniui, draugų vakarėliui ar giminės susitikimui – projektoriaus ekraną atstojanti sieną pravers įvairiomis progomis. Dar svarstote? Užsisakykite projektoriaus dažus „Smarter Surfaces“ jau dabar!

 

 

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą