„Sadolin“ 2023-ųjų metų spalva „Wild Wonderᵀᴹ“ – švelnus gamtos prisilietimas

2022-09-27, autorius Žydrūnas

 

Ruduo neretai reiškia naujas pradžias – moksluose, darbuose ar, pavyzdžiui, interjere! „Sadolin“ spalvų ekspertai jau 20 metų atidžiai stebi pasaulines spalvų tendencijas, jų pokyčius bei atveria galimybes kiekvienam iš jūsų kasmet mėgautis naujais, kerinčiais atspalviais. Kartu su „Sadolin“ atstovais pristatome jums 2023-ųjų metų spalvą „Wild Wonderᵀᴹ“ ir kviečiame pasisemti įkvėpimo estetiškiems interjero pokyčiams!

 

Įkvėpimas iš gamtos

Naujasis 2023-ųjų metų atspalvis „Wild Wonderᵀᴹ“ – pozityvumu ir energija alsuojantis, gamtos įkvėptas tonas, kuris „Sadolin“ ekspertų buvo pasirinktas ne šiaip sau. „Kasmet rengiame tendencijų prognozę ir prašome tarptautinių dizaino ekspertų grupės pasidalyti savo įžvalgomis, kas turės įtakos mūsų gyvenimui per ateinančius kelerius metus. Suprasdami, kur eina pasaulis, galime į tai reaguoti spalva, atitinkančia akimirkos nuotaiką. Taip, per atradimus ir diskusijas, apibrėžėme temą „Stebuklų sėklos“, kurios pagrindinis akcentas yra naujasis atspalvis „Wild Wonderᵀᴹ“, – teigia prekių ženklo atstovai. Anot jų, už šios spalvos slypi žmogaus ryšys su gamta, ramybė ir įsižeminimo pojūtis.

 

Keturios lengvai pritaikomos spalvų paletės

„Sadolin“ spalvų ekspertų komanda neapsiribojo vienu atspalviu ir greta jo sukūrė keturias, su „Wild Wonderᵀᴹ“ puikiai derančias spalvų paletes: sodrių žemės tonų „Lush“, šiltų atspalvių „Buzz“, neutralių smėlio spalvų „Raw“ ir šaltų tonų „Flow“. Kiekviena jų – unikali, simbolizuojantį naują, vis kitokią gamtos plotmę.

 

Jausdami ryšį su gamta jaučiamės geriau, maloniau, tad kviečiame į savo virtuvės interjerą įtraukti miško ramybe spinduliuojančius „Lush“ paletės atspalvius. Švelniai žalios ir „Wild Wonderᵀᴹspalvų derinys padės sukurti jaukią atmosferą, suteiks energijos ir įkvėpimo naujiems virtuvės šedevrams.

Smagiausios ir nuotaikingiausios šeimos akimirkos „gyvena“ svetainėje. Kad joje būtų jaukiau, nuspalvinkite sienas ryškiais „Buzz“ paletės atspalviais, kurie ne tik suteikia erdvei žaismingumo ir šilumos, bet ir mintimis nukelia į nerūpestingą vasarišką paklaidžiojimą gėlių laukuose.

 

Elegancija ir komfortas – duetas, neatsiejamas nuo miegamojo interjero. Natūralių medžiagų gausa paskatino „Sadolin“ komandą sukurti „Raw“ paletę, kurioje jūsų laukia švelnūs ir vėsūs atspalviai, puikiai įsiliesiantys į miegamojo erdves. Spalvos tobulai dera tarpusavyje bei su „Sadolin“ 2023 metų spalva „Wild Wonderᵀᴹ“, neerzina ir skatina mėgautis kokybišku poilsiu.

 

Naujoji „Flow“ paletė namų erdvėms suteikia harmonijos, ramybės pojūtį, tad ji puikiai tiks miegamajam, darbo ar vaikų kambariui. Derinyje su „Wild Wonderᵀᴹ“, vėsūs melsvi atspalviai alsuos švelnumu ir skatins susikaupimą.

 

Norėdami sužinoti, kaip „Wild Wonderᵀᴹ ar bet kuris kitas „Sadolin“ dažų atspalvis atrodytų jūsų interjere, pasinaudokite nemokama „Sadolin“ mobiliąja papildytos realybės programėle „Visualizer App“. Su ja galėsite išbandyti įvairias dažų kombinacijas, akimirksniu ant sienų pamatyti pasirinktas spalvas bei išsirinkti ir išsisaugoti patinkančias. Programėlę parsisiųsti galite iš „Google Play“ arba „App Store“.

 

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą