STORCH dažymo juostos: kaip pasiekti tobulą rezultatą?

2022-01-18, autorius Žydrūnas

Sienų dažymas – kruopštus, atsargumo reikalaujantis procesas, tad norint gauti nepriekaištingą rezultatą, yra būtina naudoti kokybiškas dažymo juostas. STORCH – dažymo įrankių gamintojas, siūlantis modernius ir patikimus sprendimus tiek profesionaliems meistrams, tiek pradedantiesiems, tad kviečiame su STORCH gaminiais susipažinti iš arčiau.

 

Visame pasaulyje pripažintos dažymo priemonės

Visi norime puikaus dažymo rezultato, todėl neretai perkame brangesnius dažus, tačiau pataupome ant dažymo įrankių ar papildomų medžiagų, pavyzdžiui, juostelės, uždengimo popieriaus ir pan. Deja, be šių priemonių labai sunku kokybiškai atlikti darbus – tam nesiryžta net profesionalai. Taigi, čia taupyti nereikėtų, juk nenorime, kad tektų perdažyti sienas, jeigu dėl prasto teptuko ar juostelės nuvarvės dažai ar nuplėšiant pigią juostelę ant paviršiaus liks klijų dėmės, kurių, tikėtina, nuvalyti nepavyks.

 

Bendrovė „Storch-Ciret Group“, kuriai priklauso prekių ženklas STORCH, pripažinta dažymo įrankių eksperte nuo 1896 m. STORCH projektuoja ir gamina aukštos kokybės dažymo įrankius, atitinkančius naujausias rinkos tendencijas. Vienas žymiausių prekių ženklo gaminių specialios popierinės STORCH dažymo juostos, kurios padeda nepriekaištingai padengti dažomąjį paviršių.

 

STORCH dažymo juostų savybės:

  • juostos skirtos ilgalaikiam naudojimui viduje ir išorėje;
  • yra ypač atsparios UV spinduliams bei oro sąlygoms;
  • popierius, iš kurio pagamintos juostos, yra itin plonas ir atsparus drėgmei, todėl idealiai tinka visiems dažymo ir glaistymo darbams;
  • optimalus juostų lipnumas užtikrina idealų juostų prilipimą prie paviršių.

 

Skirtingiems poreikiams – skirtingos juostos

Rekomenduojame skirtingoms užduotims rinktis skirtingas juostas – taip gausite geriausią rezultatą ir išvengsite nuostolių. Vieni populiariausių meistrų pasirinkimų yra: violetinė, oranžinė bei raudona juostos.

 

Violetinę STORCH juostą naudokite ant jautrių paviršių, pavyzdžiui, šviežiai dažytų paviršių, tapetų. Ji pasižymi mažu klijų lipnumu, dėl to tikrai nesugadins jautraus paviršiaus. Violetinė juosta gali būti užklijuota iki 90 d., o ją nuplėšus, neliks klijų. Naudodami šią priemonę, gausite lygų kantą, nes dažai nepabėgs po juosta.

 

Oranžinę STORCH juostą naudokite, kai norite apklijuoti paviršių. Juostos popierius yra atsparus drėgmei, todėl juosta neišbrinks, be to, dėl popieriaus plonumo gausite subtilų perėjimą tarp dažyto ir uždengto paviršiaus. Nuėmus juostą neliks klijų likučių. Svarbu paminėti, kad oranžinė STORCH juosta yra atspari UV ir gali būti užklijuota ant paviršiaus iki 60 d.

 

Jeigu susidūrėte su probleminiais paviršiais, naudokite raudoną STORCH juostą, kuri ypač tinka naudoti ilgalaikiams vidaus ar lauko darbams. Dėl naudojamų itin aukštos kokybės klijų juosta limpa prie įvairių, net ir prie šaltų, drėgnų paviršių bei prie spalvotųjų metalų: aliuminio, vario ir t. t. Popierius yra itin atsparus drėgmei, dėl to dažai nenuvarvės po juosta ir gausite itin lygų kantą. Raudona STORCH juosta ant paviršiaus gali būti užklijuota rekordiškai ilgą laiką – net iki 180 d., o ją nuėmus, neteks dorotis su klijų likučiais.

 

 

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą