Termoizoliacinės putos jūsų statybos ir remonto darbams

2023-09-18, autorius Žydrūnas

Reikia apšiltinti nedidelius objektus, pavyzdžiui, garažą, sandėliuką, o gal pirtį, tačiau nesinori pirkti didelių putų polistireno ar apšiltinimo akmens vatos pakuočių? Nerandate išeities, kaip apšiltinti sunkiai prieinamas vietas? Atraskite pistoletines termoizoliacines putas INSOLA Thermo Spray 3D.

 

Sunkiai prieinamoms vietoms

Putų polistirenas ar apšiltinimo akmens vata naudingiausi dideliems, lygiems ir lengvai prieinamiems plotams. Tačiau ką daryti, kai reikia sandarinti sunkiai prieinamas vietas, tokias kaip komunikacijų įvadus, laidų ar vamzdžių uždengtas vietas, sandūras palėpėse ar mažas erdves rūsiuose bei garažuose? Su lengvai naudojamomis termoizoliacinėmis putomis pasieksite ir apšiltinsite visas nepatogias ir sunkiai prieinamas vietas. Jomis taip pat nesunkiai padengsite vėdinimo ir rekuperacinės sistemos vamzdžius – taip sumažinsite jų triukšmingumą (vibraciją) bei apsaugosite nuo kondensato susidarymo. Naudojant šias putas, nesunkiai prieisite prie stogo kampų, kurie dažnai kelia daugiausia iššūkių. Putos lengvai išsiplečia iki 5 cm storio ir greitai džiūsta. Siekiant didesnio izoliacijos storio, jas galima purkšti keliais sluoksniais.

 

Nedideliems objektams

Su termoizoliacinėmis putomis INSOLA galite dirbti patys, nereikia papildomo pasiruošimo, įrankių ar specifinių žinių. Su vienu flakonu padengsite net 2,5 m2 dydžio plotą. Nedidelį objektą, pavyzdžiui, garažą, balkoną, palėpę ar sandėliuką, su putomis apšiltinsite paprasčiau ir greičiau, nei su kitomis apšiltinimo priemonėmis.

Dėl savo struktūros, putos užtikrina kokybišką šiluminę varžą, slopina garsą ir vibracijas bei yra hidrofobinės, todėl galite drąsiai jas naudoti vonių, dušo padų ar kubilų apšiltinimui. Termoizoliacinės putos puikiai limpa prie betono, medienos, mūro, akmens, gipso kartono, metalų ir daugumos kitų paviršių. Taip pat nebijo drėgmės, tačiau naudojant lauke reikėtų apsaugoti jas nuo žalingo UV poveikio.

 

Pasirūpinkite nedidelių plotų ar sunkiai prieinamų vietų kokybišku apšiltinimu su pistoletinėmis termoizoliacinėmis putomis INSOLA Thermo Spray 3D, kurias rasite Spalvų salos asortimente!

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą