Unikalus sprendimas namams ir biurui – projektoriaus dažai „Smarter Surfaces“

2023-12-15, autorius Žydrūnas

 

Filmų žiūrėjimas, įtraukiantys žaidimai ar prezentacijos tiesiog neįsivaizduojami be didelio, raiškaus ekrano. Naudojant projektorių, paprastai yra reikalingas ir multimedijos ekranas, tačiau mėgautis kokybišku vaizdu šiandien galite ir be jo – susipažinkite su naujos kartos projektoriaus dažais „Smarter Surfaces“, kurių dėka ekranu lengvai paversite bet kurią savo namų ar biuro sieną.

Kodėl verta rinktis „Smart Surfaces“ projektoriaus dažus?

Dideli, aukštos kokybės ekranai kainuoja išties nemažai, o taip pat užima ir daug erdvės. „Smarter Surfaces“ projektoriaus dažais galite transformuoti bet kokį lygų paviršių į norimo dydžio ir formos projektoriaus ekraną. Dažais padengtas paviršius tinkamas visiems projektoriams: standartiniams, interaktyviesiems, 3D bei 4K. Pasirinkę „Smart Surfaces“ galėsite sutelkti dėmesį į produktyvų bendradarbiavimą ar laisvalaikį, nereikės rūpintis papildomais ekranais ir montavimo darbais. Be to, tai yra draugiškas sprendimas jūsų kišenei, nes priešingai nei standartiniai projektorių ekranai, kuriuos reikia keisti, šie dažai yra praktiškas vienkartinis pirkinys. 

Projektoriaus dažai gali būti ypač naudingi vietose, kur dažnai naudojami multimedijos ekranai – biuruose, mokyklose ar universitetuose. Pavertę sieną projektoriaus ekranu sutaupysite vietos, pinigų ir galėsite mėgautis aukštos kokybės vaizdu susirinkimų, pamokų ar pristatymų metu. 

„Smart Surfaces“ dažų savybės ir naudojimas

Norint naudoti projektoriaus dažus jums nereikia būti profesionalu – jais lengva padengti paviršių, todėl tai padaryti gali kiekvienas. „Smart Surfaces“ gali būti naudojami ant įvairių lygių paviršių, pavyzdžiui, sienų, tinko, betono, medienos ar metalo. Tiesa, prieš dažant paviršių būtina švariai nuvalyti ir padengti vandens pagrindo gruntu. Vienos „Smart Surfaces“ dažų skardinės pakaks nudažyti iki 4,5m2 ploto, dengiant paviršių dviem sluoksniais. Dažai yra matinio paviršiaus ir visiškai nepermatomi, todėl užtikrina aiškų didelės raiškos vaizdą. Užtepti ant sienos šie dažai susilieja su balta spalva, todėl multimedijai pritaikyta siena atrodo taip pat, kaip bet kuri kita dažyta siena. „Smart Surfaces“ projekciniai dažai yra labai silpno kvapo, todėl gali būti drąsiai naudojami namuose. 

Sukurkite namuose kino teatrą ar žaidimų erdvę

Per spengiančius žiemos šalčius daugiau laiko praleidžiame namuose, todėl jaukūs vakarai su šeima žiūrint kalėdinius filmus ar žaidžiant mėgstamus žaidimus, daugeliui tampa pagrindinėmis šaltojo sezono pramogomis. Interaktyvus dažų paviršius leis jums sukurti didelį aukštos vaizdo raiškos ekraną su maksimaliu kontrastu ant įprastos kambario sienos – argi ne puiku? Su „Smart Surfaces“ projektoriaus dažais savo namuose galėsite pasijausti lyg tikrame kino teatre ir visiškai pasinerti į virtualią žaidimų aplinką.

Patogiai žiūrėkite filmus, nuotraukas, prezentacijas ir žaiskite interaktyvius žaidimus su išskirtiniais, kokybiškais „Smart Surface“ projekciniais dažais. Apsilankykite Spalvų Saloje ir išbandykite plačias šių dažų galimybes patys!

 

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą