Susipažinkite – dažai, ant kurių galima rašyti žymekliais!

2021-12-13, autorius Žydrūnas

Pavargote bandydami nutrinti senus žymeklio dėmių likučius nuo baltos lentos posėdžių salėje? O gal su namiškiais galvojate apie šiuolaikišką būsto atnaujinimą? Išbandykite originalų sprendimą – specialius baltos lentos dažus SMART WALL PAINT. Ant jais išdažyto paviršiaus – nesvarbu, ar tai riboto dydžio plotas, ar visa siena – galėsite rašyti žymekliais, kada tik panorėsite!

 

Leiskite sienoms kalbėti

SMART WALL PAINT yra vienu sluoksniu dengiami dažai, leidžiantys bet kokį lygų paviršių paversti sritimi, ant kurios galima rašyti žymekliais, ir nuvalyti sausa šluoste. Tai reiškia, kad jums nebereikės galvoti, kaip išplanuoti kambarį, kur prisukti pakabinamą rašomąją lentą ir t. t. Su šiais dažais visa siena gali tapti rašomąja! Toks inovatyvus sprendimas ypač pasiteisina biuruose, mokyklose ar moderniuose namuose – ant sienų žymekliais rašinėti galės ne tik vaikai, bet ir atmintinės po ranka neradę suaugusieji.

 

Su SMART WALL PAINT atnaujinti norimą sieną labai paprasta:

.

1. Nugruntuokite sieną 2 gruntinių dažų sluoksniais.

2. Dažykite SMART WALL PAINT dažais pagal komplekte pateiktas instrukcijas.

*Jei norite, kad rašomasis paviršius būtų specifinės spalvos, vietoje gruntinių dažų, sieną padenkite norimos spalvos plaunamais dažais(patarimus, kaip tai padaryti savarankiškai, rasite ČIA).

 

Rašomasis paviršius pagal jūsų poreikius

Didžiausias pakabinamų lentų trūkumas – jos yra labai riboto dydžio ir visai nepuošia interjero. Daugelis mieliau rinktųsi ant sienos pasikabinti paveikslą nei baltą stačiakampį. Be to, laikui bėgant žymeklių paliktos dėmės nebenusitrina nuo lentos paviršiaus, tad ją tenka keisti. Pakabinamos rašomosios lentos nėra biologiškai skaidžios: laikui bėgant jos nesuyra, tad nuėmus pasenusią lentą nuo sienos, ji nukeliauja į sąvartyną.

 

SMART WALL PAINT dažai – kur kas ilgaamžiškesnis ir tvaresnis sprendimas. Skirtingai nei daugelyje standartinių dažų, šiuose yra mažai lakiųjų organinių junginių (LOJ)– tai reiškia, jog produktas yra visiškai nekenksmingas žmonėms ir aplinkai. Šiais dažais galite sukurti bet kokio dydžio estetiškai atrodantį rašomąjį paviršių, kuris tarnaus ilgą laiką! Jeigu tik panorėsite, dažais galima padengti ne tik sienas, bet ir duris, stalą, baldų fasadus ir kitus tvirtus paviršius.. Nenaudojant pagal paskirtį SMART WALL PAINT padengti paviršiai atrodys lyg įprasti (gali pasikeisti tik blizgumas).

 

„Spalvų salos“ e. parduotuvėje siūlome tris SMART WALL PAINT komplektų variantus, skirtus 2 m², 6 m² arba 18 m² plotui išdažyti. Palyginkite – jei norite išties didelio rašomojo paviršiaus, turėtumėte pakabinti net kelias lentas. Tai vizualiai neatrodys taip patraukliai, kaip tolygiai išdažytas plotas, taip pat lentos kainuos tikrai nepigiai, o dažnai naudojant tokių lentų tarnavimo laikas bus santykinai trumpas . Be to, skirtingai nuo tradicinių lentų, SMART WALL PAINT nedulka, o technologiškai teisingai nudažytam paviršiui teikiama net 5 metų garantija.

 

Mūsų siūlomi SMART WALL PAINT dažų komplektai yra bespalviai, tad juos galima tepti ant bet kokia spalva anksčiau išdažytos sienos. Tačiau tai dar ne viskas – šiuos dažus galima naudoti net ant tapetų arba skaitmeninės spaudos! Tai suteikia galimybę sukurti įspūdingus interjero sprendimus.

 

Naudinga žinoti

SMART WALL PAINT dažais padengti paviršių galės ne tik profesionalūs dažytojai, bet ir darantys tai pirmą kartą. Dažais padengtą paviršių galima pradėti naudoti praėjus 5 dienoms nuo dažymo – dažų sluoksnis privalo tinkamai subręsti ir sukietėti.

 

SMART WALL PAINT geriausiai tarnaus tada, kai rašymui naudosite aukštos kokybės žymeklius ir jiems valyti skirtą kempinėlę arba šluostę. Taip pat paviršiaus periodiniam valymui rekomenduojame naudoti rašomųjų lentų priežiūros skystį.

 

 

Straipsnio komentarai

Palikti komentarą